Yhtiö

Kauppayhtiö Kannisto & Ruutikainen Oy (KaRu Oy) on osaava ja kokenut komposiitti- ja muoviteollisuuden yhteistyökumppani. Osaamisalueemme ovat komposiitit, tekniset – ja erikoislujat ruiskupuristettavat muovituotteet, kevytrakenteet, puu-muovikomposiitit sekä näiden prosessointi- ja valmistusteknologiat sekä niihin liittyvä hankkeiden- ja projektien johtaminen. Tarjoamme teollisuudelle ratkaisuja ideasta sarjavalmistukseen tai erikseen määritellyille osa-alueille. Takana meillä 26 vuoden kokemus alalta ja vankkoja näyttöjä ja lukuisista onnistumisia.

Asiakkaamme toimivat tyypillisesti teollisuudessa eri rooleissa liittyen infraan, koneenrakennukseen, robotiikkaan, ajo- ja kulkuneuvojen osavalmistukseen ja urheilu ja vapaa-ajantuotteisiin.

Laajoissa hankkeissa toimimme tyypillisesti verkostona. Yhdessä yhteistyökumppaniemme avulla edustamme ja olemme alamme parhaimmistoa. Haemme asiakkaillemme tehokkaat ratkaisut kuhunkin kohteeseen. Oikeat ja kustannustehokkaimmat materiaalit ja parhaiten soveltuvat toimittajat ja valmistusteknologiat.

Toiminnassamme otamme huomioon ympäristövaikutukset, pyrimme käyttämään uusia vähemmän ympäristöä kuormittavia materiaaleja sekä energiatehokkaita valmistusmenetelmiä. Useissa tapauksissa muovi- ja komposiittimateriaalit ovat kierrätettävissä ja tai hävitettävissä turvallisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kari.kannisto@karu-oy.fi, tel. +358 400 128150