Yhteystiedot

 

 

Adress: 
Ilveslinna, Jämsäntie 4, 42300 Jämsänkoski, Finland

Kari Kannisto, CEO
Puh.: +358-40-0128150
Sähköposti: kari.kannisto@karu-oy.fi

Ly-tunnus  27977102

 

Name:*
E-mail:
Website
Message:

 

Vastuun rajoittamisesta ulkoisten linkkien:
Tämä Internet-sivustolla voi olla linkkejä muihin verkkosivustoihin. Meillä ei ole vastaa näiden sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Meillä on tekee kaikkensa taatakseen Internet-sivuistoillaan esitettyjen suositusten ja tietojen oikeellisuuden ja ajanmukaisuuden. Meillä ei ole vastuussa tai anna takeita siitä, että tiedot ovat aina ajanmukaisia, virheettömiä ja/tai täydellisiä.

Meillä ei ole vastaa vaurioista, joita aiheutuu tarjotun tiedon käytöstä tai käyttämättä jättämisestä. Tähän luetaan vauriot, jotka aiheutuvat tiedon käyttämisestä tai lataamisesta, tietokoneviruksista tai ohjelmistojen asentamisesta tai käytöstä.

Sivuston linkit tarjoavat ainoastaan pääsyn ulkoisiin Internet-sivustoihin (ulkoinen sisältö). Meillä on luonut nämä linkit parhaan taitonsa mukaan ja mahdollisimman suurta huolellisuutta noudattaen. Ulkoisten sivustojen luotettavuuteen ja niiden sisällön lainmukaisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Koska sivustojen sisältö kuitenkin kehittyy ja voi muuttua milloin tahansa, ei ole mahdollista tarkkailla jatkuvasti sisältöä kaikissa ulkoisissa sivustoissa, joihin meillä sivustoilta on linkit. Siksi meillä nimenomaisesti kiistää vastuunsa sisältöön ulkoisilla Internet-sivustoilla, joihin sen omasta sivustosta on linkki. Ulkoisen sisällön käytöstä tai käyttämättä jättämisestä aiheutuvat vauriot ovat pelkästään kyseisen Internet-sivuston vastuulla.